LED & Licht


Bespaar met
perfect licht,
in elk project.
Naar productgroep

Lichtbesturingen


Zorgeloze besparing
met optimaal comfort
Naar productgroep

Aansluittechniek


De juiste verbinding
zorgt voor een
goed contact.
Naar productgroep

Installatietechniek

Sterk en betrouwbaar, 
schoon en beschermd.

Naar productgroep

   Klemko Techniek B.V. Nederland
   Tel: 088 0023300
   E-mail: info@klemko.nl

   Bezoekadres:
   Nieuwegracht 26
   NL-3763 LB Soest
   Nederland

   Postadres:
   PO BOX 505

   NL-3760 AM Soest
   Nederland

Een energieke werkomgeving: Joinuz en Klemko slaan de handen ineen

Joinuz, een detacheringsbedrijf, heeft onlangs haar nieuwe locatie in Apeldoorn betrokken en wilde graag de werkomgeving van haar medewerkers verbeteren met een duurzame verlichtingsinstallatie.

In samenwerking met Bas Mooijman van Mooijman Allround en Klemko heeft Joinuz nu een geavanceerde verlichtingsoplossing met Lumiko Luna downlighters en sensoren, die perfect aansluit bij de wens van Joinuz voor een lichte en warme werkomgeving.


...lees verder... ▶

Lumiko voorziet nieuwbouw
Van der Valk Schiphol van
moderne LED verlichting

Het Van der Valk-hotel aan de A4 nabij Schiphol is in de eerste maand van 2020 begonnen met het slopen van 225 oude kamers om in maart van hetzelfde jaar al te starten met het terugbouwen van 270 hotelkamers.

Het hotel had daarnaast de ambitie om een vergaderruimte te realiseren die tussen een normale vergaderzaal en een zaal in de RAI inzit. En zo geschiedde.


...lees verder...

  

Sfeervolle Lumiko verlichting voor eetcafé 't Pumpke in Nistelrode

Voor het gezellige Eetcafé ’t Pumpke in het centrum van Nistelrode mocht Lumiko de verlichting ontwikkelen en leveren. De verlichting zorgt voor een prachtige beleving en valt in de industriële identiteit van het eetcafé nauwelijks tot niet op.

‘‘De spots zijn allemaal comfort uitgevoerd, zodat de totale directe verblindingshinder(UGR-waarde) lager is. Hierdoor geeft de verlichting geen verblinding vanuit het gezichtsveld van de klant’’, vervolgt Miac.  


...lees verder... ▶

Airco installatie voorzien van Canalit antraciet grijze aircokanalen met bijpassende hulpstukken

Het project betreft de complete afwerking van een airco installatie met antraciet grijze (RAL7016) aircokanalen met bijpassende hulpstukken. Het project is mede mogelijk gemaakt in samenwerking met installateur Airco Twente en Jan Luring van Voordeel Elektra uit Hengelo (OV).

Deze nieuwe kleur kanalen zorgt voor een moderne afwerking tegen donkere wanden en valt zo minder op dan de witte variant.


...lees verder...

 

Loop- en fietsbrug in Woudrichem voorzien van sfeervolle oriëntatie verlichting

Bij de historische gemeentelijke passantenhaven in Woudrichem heeft Lumiko een drijvende loop- en fietsbrug, waar men aan beide kanten af kan meren, voorzien van sfeervolle oriëntatie verlichting.

“​De uitdaging hierbij was dat de loop- en fietsroute voldoende verlicht werd zonder verblindend te zijn.

...lees verder... ▶

Naam *:
Email *:
Telefoon:
Vraag *:
 

* = Verplichte velden